Villa Vizcaya

Ville VizcayaVoor iedereen die geïnteresseerd is in prachtige architectuur is Villa Vizcaya een must see in Miami. Gelegen in het Coconut District in het zuidoosten van Downtown Miami is dit bouwwerk een perfect voorbeeld van de Mediterrane revival cultuur in combinatie met bepaalde elementen uit de barok.

Wellicht komt het exterieur en het interieur van de villa je bekend voor. Het is dan ook al in heel wat films gebruikt.

Oorspronkelijk was het in handen van de miljardair James Deering, maar nu wordt het beheerd door de Miami-Dade County. De prachtige tuinen zijn opengesteld voor het publiek, evenals de woning waarin heel wat prachtige schilderijen zijn opgehangen uit de vijftiende tot de negentiende eeuw.

 

Toegang

villa vizcaya toegangHet culturele bouwwerk bevindt zich op 3251 South Miami Avenue en ligt op ongeveer twee kilometer van Downtown Miami en een vijftien-tal kilometer van South Beach.
De villa is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de Metrorail tot Vizcaya Station.

Het museum is iedere dag geopend van 09:30u ‘s morgens tot 16:30u ‘s avonds. Op dinsdagen is het gesloten. Ook op feestdagen zoals thanksgiving en kerstdag is Vizcaya niet geopend voor het publiek.

Kinderen onder vijf jaar mogen gratis binnen. Kinderen tussen zes en twaalf betalen $6 en volwassenen betalen $18. Studenten die een studentenkaart en identiteitskaart bij de hand hebben betalen maar $10.

In het museum zijn audio tours en geleide tours mogelijk. Contacteer hun via hun website of vraag ter plekke om meer informatie.

 

Uitzicht

Vizcaya museum miamivizcaya museum miami

villa-vizcaya-miami-bezienswaardighedenbezienswaarigheden miami villa vizcaya

villa vizcaya bezienswaardigheden miamivilla vizcaya uitzicht